Griep? Een paracetamolletje in het holletje

Griep

Het is herfst! De boefjes zijn weer aan het snotteren. De griep ligt op de loer. Het meest gevreesde medicijn van de boefjes komt waarschijnlijk binnenkort de kast uit, de paracetamol. Dé reden voor de boefjes om niet ziek te worden.

Het is begonnen
Het begon als snel bij Diego. Hij had een heftige nachtmerrie. Gelukkig bracht een knuffel hem tot rust. De dag erna stortte hij echter op school in. Eenmaal thuis, volgde veel gekreun en gehuil. Het enige wat dan helpt is die paracetamol. Wij hebben de zetpil. “Oh mama, niet doen, het doet zo pijn”: riep hij. 20 minuten later was de temperatuur afgenomen en kon hij verder herstellen. Na een goede nachtrust was alles weer voorbij.

De volgende volgt snel
De rust was weer in het huis teruggekeerd, nou ja, tot de volgende nacht. Net toen ik in bed lag, huilde Joshua. Nu had hij een nachtmerrie.

Lees verder → Link


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *