Meisjes zijn anders dan jongens, toch?

Spelen

“Papa, mag er iemand komen spelen”, vroeg Diego laatst toen ik hem van school ophaalde. Tuurlijk mag dat, met wie wil je spelen? Wat zeg je, een meisje? Verschrikt keek ik op. We hadden nog nooit een meisje te spelen gehad. Hoe moest ik mij gedragen? Moest ik rustiger doen of juist de coole papa uithangen? Ik wist het niet. Gelukkig had ik goede verhalen gehoord over meisjes. Die schenen rustiger te zijn dan jongens. Ik had al Ja gezegd, dus het meisje mocht komen spelen.

Op weg naar de auto sprak ik mijzelf toch moed in. Ik keek haar aan, en ze keek terug. Ze keek wel heel ondeugend, kwam dit wel goed? Aan Diego had ik in ieder geval niets. Hij was inmiddels het spoor bijster. Hij sprong de hele tijd om haar heen en maakte een schel geluid. Het geluid dat ik alleen eerder op National Geographic had gehoord bij een documentaire over bonobo-apen. Oh nee, de hormonen speelden nu al bij hem op! Om mijzelf gerust te stellen begon ik interactie met haar te zoeken. Na mijn eerste vraag bleef het even stil. Op een gegeven moment stak ze haar tong uit, gevolgd door een geluid dat wel heel erg op een harde wind leek. Wat gebeurde er! Waren meisjes nu rustiger?

Wil je weten hoe dit afloopt, volg de link


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *