Zomerjas kopen, simpel voor papa?

kinderkjas
​Afgelopen vrijdag was het eindelijk warm! De jongens wilde echter hun winterjas aan doen naar school. Waren ze gek geworden? Doe een zomerjas aan! Er was één probleem. Ik kon voor Joshua geen zomerjas vinden. Had hij die niet? Nee, die had hij niet.

Papa to the rescue!
Geen zomerjas? Ik ging er wel één halen met Joshua. Dat kon toch niet zo moeilijk zijn. Joshua had wensen. Hij wilde een neon jas of één met legerprint. Mama vond dat een goede keuze. Vrijdagavond deed ik daarom wat voorwerk op het internet. Ik vond de ideale jas! Eentje van Benetton die je aan beide kanten kon dragen. Aan één kant neon groen en aan de andere kant een legerprint. Een winner!

Een coole gozer
Zaterdag in de winkel liep het toch anders. Die jas vond hij niet hip genoeg. Wat moesten we nu? Ik wist geen winkels met neon jassen. Ik had wel iets anders gezien op het web, bij Coolcat. Maar vond mama dat wel leuk? Mij sprak het wel aan. Bij binnenkomst merkte ik dat Joshua zich op zijn gemak voelde in de Coolcat. De jassen spraken hem meteen aan. Vooral die jas met een grote tijger erop. Die moest hij hebben! Hij paste de jas en we rekende hem af.

De vrouwen vallen flauw
Trots kwam hij thuis met de nieuwe jas. Mama zag de jas, en trok wit weg. Ze vond de jas afschuwelijk. Hoe konden we dat gedaan hebben. Was het dan zo slechte keuze vroeg ik mij af? Even appen met mijn zusje. Die bracht het mij netjes ”Het was niet haar smaak”. Ze vroeg: ”Was het van de markt?” Wat van de markt! We hadden er 50 euro voor neergeteld. Die 50 euro bracht een schokeffect bij beide dames te weeg.

Joshua was verdrietig. De jas was zo mooi! Na veel wikken en wegen mocht hij de jas houden. Hij merkte zelf wel aan de reactie op school of hij volgende keer zo jas ging kopen. Ik wist één ding zeker. Dit was even mijn laatste kinderkleding aankoop. 😉


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *