Tip: Nerf het zomerspeelgoed!

Geweren

Nerf is het zomerspeelgoed van de jongens  gebleken. Iedere dag moesten de jongens wel pijltjes schieten met hun pistool. Ik voelde me niet veilig in de buurt bij die twee boefjes. Al snel maakte ik de woonkamer een vuurwapen vrij gebied. De rest van het huis en de tuin was een oorlogsgebied.

Agressieve jongeren
Tijdens het observeren van de veldslagen, vroeg ik mij af wat er zo leuk was aan die Nerf pistolen. Drie keer schieten en dan moesten ze weer pijlen gaan zoeken. En owee dat ze elkaars pijltjes gebruikten. Wat begon met spelen liep al snel op in een ware familie vete. Ik wist weer waarom ik niet van vuurwapens hield, je kreeg er agressieve mensen van. In dit geval twee agressieve jongeren die niet bang waren om de trekker over te halen.


Nerf

Waar was de Lego?
Ik verlangde terug naar het in elkaar zetten van Lego bouwsels. Mooi auto’s of dieren waar ze een tijdje mee konden spelen. Een stuk minder agressief als die Nerf pistolen. Ik was dan ook blij dat Diego op een gegeven moment zijn Lego bakken uit de kast haalde. Hij was lekker bezig op zijn kamer met een gezellig muziekje aan. Ik was benieuwd wat hij daar boven aan het bouwen was. Toen hij naar beneden kwam om het eindresultaat te showen, zag ik tot mijn schrik twee Lego Nerf look-a-likes. Het moest niet gekker worden.

Kan het nog gekker
Gekker werd het helaas wel, want de jongens wilde van wat oude pvc buizen in de schuur ook Nerf pistolen maken. De Nerf pistolen werden steeds spectaculairder. Het ene pistool had een klein fietslichtje om als laser te dienen. Ik werd verteld dat je dan van te voren wist dat je je tegenstander kon raken.

Nu de zomervakantie afgelopen is ben ik benieuwd wat er met de Nerf rage gebeurt. Diego houdt de rage nog minstens een week in stand. Hij heeft namelijk diverse Nerf pistolen voor zijn verjaardag gevraagd. Ik kan je al verklappen dat hij binnenkort de Nerf vuurwapenhandelaar van de wijk wordt.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *