Tip: Kinderfeest in de Ballenbak

BallenbakBron: Deballenbak.nl

Is een indoor speelparadijs leuk voor een kinderfeestje?Ik weet daarop het antwoord, want Diego vierde vandaag zijn kinderfeestje in de Ballenbak. Diego wilde namelijk zijn feestje niet thuis vieren, want dat was saai. Dit was niet de enige eis, hij wilde daarnaast een chocolademouse taart eten en er moesten 6 kinderen uitgenodigd worden. Zoals veel ouders wilde ik onze kleine boef niet teleurstellen en werd het geregeld. We vierden vandaag het feestje in de Ballenbak in Zoetermeer.

Uitbesteden wel zo makkelijk
Een feestje buiten de deur juichte ik toe, want dit had zo zijn voordelen. Bij het kinderfeestje van Joshua merkte ik dat een feestje uitbesteden een makkie was voor de ouder. Ik hoefde alleen te reserveren en een taart te regelen. De rest deed de organisator van het feestje. Ik hoefde hierdoor niet na te denken over spelletjes, deze op te stellen in huis en daarna op te ruimen. Het was zelfs zo makkelijk dat het saai werd. Het enige dat ik hoefde te doen was foto’s maken en vragen ”Hoe gaat het?” of ”Wil je wat drinken?”


Feest

​​Rurring in de Ballenbak
In de Ballenbak vandaag was het niet anders. Het personeel moest hard werken en ik kon rustig op een stoel zitten. De kinderen waren lekker aan het spelen en kwamen langs om wat te drinken of als het personeel Diego omriep, als het eten klaar was. De middag liep rustig totdat het Joshua te veel werd. Al die kado’s voor Diego en die kleine spelende vriendjes van Diego irriteerde hem mateloos. Hij ging door het lint en was niet te genieten. Net toen ik wilde ingrijpen, kwam hij tot rust en wilde praten. Na een goed gesprek had ik dit binnenbrandje geblust.

3 uur zo voorbij
Het enige wat ik de rest van de middag moest blussen, waren de spelende kinderen met rood aangelopen wangetjes. In 3 uur gingen er 4 kannen limonade doorheen, dit naast de taart en patat. Deze 3 uur vlogen trouwens voorbij. Diego had genoten van zijn feestje in de Ballenbak en de andere kinderen vonden het ook te gek. Zo speelparadijs is een eenvoudige manier om een geslaagd feestje te hebben. Voor zo 100 euro beleven 8 kindjes een super middag!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *