Een droom die uitkomt, samen sporten met je kind

hardloopschoenen

Sinds ik papa ben, heb ik een droom. In deze droom sport ik samen met mijn twee jongens. Samen op de fiets kilometers wegtrappen, samen door de duinen hardlopen of een balletje slaan. Eigenlijk maakt het niet uit welke sport, als het maar samen is. Dat lijkt mij écht leuk.

Sporten doen we genoeg
Een mooie bijkomstigheid is dat sporten gezond is, een ideale combinatie dus. Helaas zat het er tot voor kort niet in om samen te sporten. Ik train zelf voor kwart triathlons en dus zwem ik, ik fiets en ik loop hard. De jongens vinden hun sportplezier in zwemles, tennis en judo. Ik zie ook de overlapping, maar op dit moment blijft het bij papa het monster versus de twee kleine waterratjes. Leuk, maar dat is niet wat ik bedoel.

Wil je weten hoe mijn droom uitkomt, volg de link.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *