Daddy testteam-review: Picture Perfect

PicturePerfect

We zijn blij, want we hebben de Crayola Picture Perfect binnengekregen om te testen. Ik vraag mij af of het net zo groot succes wordt als de Crayola Airbrush die Diego van Sinterklaas heeft gekregen en de Crayola Marker Maker die het Daddy-testteam een paar maanden geleden een 9 heeft gegeven. Als je de reclame van Crayola mag geloven, dan kunnen de jongens binnen no-time zelf 3D tekenen.

Binnen een minuut aan het tekenen
De jongens staan te trappelen van ongeduld en willen direct uit school beginnen met tekenen. Het grote voordeel van Crayola is dat je ook echt snel aan de slag kunt. De handleiding is twee A4-tjes groot en alles wijst zich vanzelf. Binnen een halve minuut staat de Crayola Picture Perfect klaar. Voor de jongens gaat het zelfs te snel, want ze moeten nog bedenken wat ze willen tekenen…

Volg de link voor mijn gehele review op VDRS.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *