Daddy-testteam review: Klabats

Klabats

Het Daddy-Testteam heeft dit keer het spel Klabats van Goliath in de review. Het Daddy-Testteam kent Goliath van het spel ‘Aladins vliegende tapijt’ die we een uitmuntende score gaven. Met Klabats heeft Goliath een heel ander spel ontworpen, een soort quiz met een snel karakter. Krijgt Klabats ook een goede beoordeling?

Het spel Klabats
Klabats is in ieder geval makkelijk op te zetten, want binnen een minuut ben je speelklaar. Voor je het weet draait een speler aan het rad en stelt de quizmaster een vraag uit de categorie waarop de wijzer beland. De spelers moeten het juiste antwoord met bijgeleverde stift op één van de gekleurde inklapbare armen opschrijven. De speler die het antwoord het snelst goed heeft,  heeft een punt. Het idee van Kablats is dat spelers om en om de quizmaster zijn.

Volg de link voor mijn gehele review op VDRS.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *