Waarom vaderdag knutselwerken speciaal zijn

Knutselwerk

Weken kijk ik er naar uit en zondag is het zover, het is vaderdag! De dag, naast mijn verjaardag, dat de jongens geheimzinnig bezig zijn voor papa, veel lol hebben om papa te laten raden wat ze hebben gemaakt en altijd een speciale herinnering bij mij achterlaten met hun knutselwerken.

Waarom al die vaderdag klusfolders?
Bij mij gaat vaderdag natuurlijk alleen om wat de jongens in elkaar geknutseld hebben. Het maakt niet uit hoe het knutselwerk eruit ziet als het maar van de jongens komt. De commercie die ook achter vaderdag zit kan mij gestolen worden. Mama hoeft zeker niets te geven, want ik ben toch niet haar vader. Ik hoef geen televisie, racefiets en zeker geen heggenschaar van de jongens. Een heggenschaar zie ik alleen als hint van mama dat ik in de tuin moet gaan werken. Het enige wat ik in de tuin zou willen doen is BBQ-en.

Lees het waarom van de knutselwerken op VDRS.nl.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *