Winactie: Peter en de Draak (gesloten)

FotoBron: Disney.nl

Sinds gisteren (5 oktober) is Disney’s Peter en de Draak in de bioscoop. En papa’tje heeft 2 kaartjes beschikbaar inclusief een super cool verrassingspakket. Dus doe mee met de winactie en wie weet zit jij binnenkort in de bioscoop naar het spannende verhaal van Peter en de Draak te kijken.

In Disney’s Peter en de Draak zie je hoe de weesjongen Peter samen leeft met de gigantische groene draak Elliot in het bos. Niemand anders kent de draak, nou alleen uit verhalen dan. Al jaren vertelt de houtsnijder meneer Meacham namelijk een verhaal over een woeste draak die ergens diep in de donkere bossen woont.

Zijn dochter Grace die werkt als boswachter en het bos op haar duim kent, vindt die verhalen maar ongeloofwaardig. Totdat zij Peter ontmoet. Peter is een mysterieuze jongen zonder huis en familie, die zegt dat hij samen met een gigantische, groene draak genaamd Elliott leeft in het bos. De beschrijvingen die Peter over de draak vertelt, lijken verdacht veel op de draak uit de beruchte verhalen. Samen met haar vriendin Nathalie gaat Grace daarom op zoek naar de waarheid. Sommige geheimen zijn gewoon te groot om te verbergen…


FotoBron: Disney.nl

Ga nu samen met Peter en zijn allerbeste vriend Elliot op een spannend avontuur vol humor en onverwachte vriendschappen!

Reageer op deze winactie. Wat je moet doen?

 • Vertel mij wat jij zou doen als je beste vriend een draak blijkt te zijn.
  Vermeld je e-mailadres bij je reactie.

Nog enkele voorwaarden bij deze winactie:

 • Je kunt één keer meedoen per persoon.
 • Reageren kan tot zondag 8 oktober 2016 12:00.
 • Iedereen kan meedoen, dus ook familie en vrienden.

De jongens en  papa’tje bepalen samen welke inzending gewonnen heeft. Zondagavond (8 oktober 2016) zal papa’tje de winnaar bekend maken van de 2 kaartjes inclusief het cool verrassingspakket.


8 thoughts on “Winactie: Peter en de Draak (gesloten)”

 1. Wow die willen wij wel winnen ??! Robin:ik zou op zn rug gaan zitten en vliegen over het bos! Xavi: die gaat in de tuin wonen en papa bouwt een huis voor hem!

 2. Ik heb aan mijn dochter gevraagd wat ze zou doen als haar beste vriend een draak zou zijn: ik zou dan samen met hem willen vliegen omdat ik graag hoog wil zijn en dan wil ik naar Disney vliegen.
  Aldus mijn meisje die heel graag de kaartjes wil winnen.

  Miron
  mironjanssen@hotmail.com

 3. Ik woon samen met 2 draken (sterrenbeeld). Dus mijn dochter gaf aan dat haar papa al draak is enorm sterk en dat ze ook zo sterk wil worden.

 4. Wat een toffe actie! Ik zou graag mee willen doen. Als mijn beste vriend een draak zou zijn… Dan zou ik ook graag samen met hem naar gebieden vliegen waar andere kinderen het niet zo goed hebben en ze dan leuke dingen brengen en ze ook rondjes op z’n rug laten vliegen zodat ze ook een leuke dag hebben. 🙂

 5. Onze tweeling Lucas & Eva zouden de draak waarschijnlijk meenemen op wandeltocht door de Grote Peel om dieren te zoeken, Maar ze vergeten denk ik dat die dieren zich al rot schrikken voordat de kinderen een dier gezien hebben haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *