Winactie: Vaiana (gesloten)

FotoBron: Disney.nl

De Disney film Vaiana brengt ons het grootste zeeavontuur van 2016 en Papa’tje mag voor deze film twee vrijkaarten weggeven. Het wordt nog mooier, want bij de kaarten geeft Papa’tje ook nog een t-shirt voor jouw en je papa weg.

Ga dus samen met papa in bijpassende kleding naar de film Vaiana toe en reis samen met haar en de halfgod Muai over de oceaan. Kom erachter of Vaiana de eeuwenoude tradities van haar voorouders kan herstellen. Een moeilijke opgave, want onderweg staan enkele vreselijke monsters te wachten. En die monsters hebben niet veel goeds in hun mars.

Ook al ben je ouders dan 6 jaar, je zal je blij zijn dat papa met je meegaat om dit spannende Disney avontuur met je te beleven. Misschien kan hij Vaiana en jouw helpen om deze ontdekkingsreis tot een goede einde te volbrengen. Stel dat papa niet kan, dan gaat mama natuurlijk net zo graag mee. En niet doorvertellen, maar mama is misschien zelfs wel beter als beschermer en om tegen aan te leunen als papa ;-).


FotoBron: Disney.nl

Dus reageer snel om die vrijkaarten met t-shirts te scoren. Je hoeft alleen de volgende vraag te beantwoorden.

  • Vertel mij op welke ontdekkingsreis jij met je papa wilt gaan?
    Vermeld je e-mailadres bij je reactie.

Nog enkele voorwaarden bij deze winactie:

  • Je kunt één keer meedoen per persoon.
  • Reageren kan tot woensdag 30 november 2016 12:00.
  • Iedereen kan meedoen, dus ook familie en vrienden.

De jongens en  Papa’tje bepalen samen welke inzending gewonnen heeft. Woensdagavond (30 november 2016) zal Papa’tje de winnaar bekend maken van de twee kaartjes inclusief de t-shirts.


7 thoughts on “Winactie: Vaiana (gesloten)”

  1. Onze tweeling Lucas & Eva zouden graag eens met papa op ontdekkingsreis willen gaan door te kamperen. Papa lijkt het niks maar Lucas & Eva zouden het geweldig vinden. En papa misschien ook wel als hij zou zien hoeveel lol die 2 eraan zouden beleven 🙂

  2. ik heb geen papaatje om mee op avontuur te gaan…. Maar wel een lieve opa en die lieverd is niets te gek!
    Ik zou heel graag ooit met hem naar Afrika willen om op safari te gaan en leeuwen in het echt te zien, daar hebben opa en ik het vaak over en dat gaan we ooit echt doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *