Winactie: Rogue One (gesloten)

t-shirtBron: Disney.nl

Vanaf deze week draait Rogue One in de bioscoop. En Disney heeft weer leuke merchandise aan Papa’tje beschikbaar gesteld, zodat misschien jij wel in Stars Wars stijl kan rondlopen. Doe mee aan de winactie en misschien win jij wel een cool Star Wars t-shirt voor jouw en je vader en een telefoonhoesje.

Rogue One
Rogue One is een spin-off van Star Wars. In Rogue One hebben een groep mensen het plan de Death Star te stelen, zodat dit verschrikkelijke massavernietigingswapen van het Keizerrijk voor het goede gebruikt kan worden. Een super riskante missie die ervoor zorgt deze groep mensen als helden gezien gaan worden.

A Star Wars Story
Rogue One speelt zich af tussen de delen van het grote Star War verhaal, vandaar de onder titel ‘A Star Wars story’. Ondanks dat ik geen Star Wars fan ben en de uitkomst min of meer duidelijk is,trekt Rogue One mij zelfs aan. Star Wars films zorgen altijd voor avontuur, veel spanning, mooie beelden en drama. Rogue One zal niets anders zijn.


TelefoonhoesBron: Disney.nl

De winactie
Dat Star Wars niet alleen aantrekkingskracht heeft op volwassenen, merk ik aan de jongens. Ze balen dat ze nog niet naar Rogue One mogen. Z’on t-shirt en skin art zouden ze maar al te graag willen hebben. En ik denk dat ze niet de enige zijn. Wil jij dit mooie Star Wars pakket winnen, beantwoord dan de volgende vraag:

  • Waarom zou jij met je met je papa in het Star Wars t-shirt willen rondlopen?
    Vermeld je e-mailadres bij je reactie.

Nog enkele voorwaarden bij deze winactie:

  • Je kunt één keer meedoen per persoon.
  • Reageren kan tot vrijdag 16 december 2016 12:00.
  • Iedereen kan meedoen, dus ook familie en vrienden.

De jongens en  Papa’tje bepalen samen welke inzending gewonnen heeft. Vrijdagavond (16 december 2016) zal Papa’tje de winnaar bekend maken van het Star Wars pakket:

  • Kids t-shirts.
  • Papa t-shirt (Maat: L).
  • Telefoonhoestje (Universeel).

One thought on “Winactie: Rogue One (gesloten)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *