Winactie: vaderdag mok (gesloten)

yoursurprise

Met vaderdag vraag ik iedere keer weer af met wat voor knutselwerk de jongens thuis komen. Naast al deze knutselwerken vind ik een mok het leukste vaderdag cadeau dat ik gekregen heb. Een mok met een foto met mijn jongens erop natuurlijk. Iedere keer als ik melk eruit drink komt er een glimlach op mijn gezicht. Wil je dat je papa dit ook ervaart, dan moet je met deze winactie van Papa’tje meedoen!

Een vaderdag mok met een foto of je naam
Voor deze vaderdag mag Papa’tje van Yoursurprise een mok weggeven. Op deze mok kan je een foto plaatsen of je naam. Als je broers/broertjes of zussen/zusjes hebt, dan is het natuurlijk helemaal te gek als je samen op de foto gaat. Iedere keer dat papa in de ochtend wakker wordt en zijn koffie of melk uit deze mok drinkt, kan zijn dag dan niet meer stuk.

De winactie
Het belangrijkste komt nu. De mok van Yoursurprise kan je voor je papa winnen door de volgende vraag te beantwoorden:

  • Waarom heeft jouw papa deze mok verdiend?
    Vermeld je e-mailadres bij je reactie.

​Nog enkele voorwaarden bij deze winactie:

  • Je kunt één keer meedoen per persoon.
  • Reageren kan tot zondag 11 juni 2017 12:00.
  • Iedereen kan meedoen, dus ook familie en vrienden.

De jongens en Papa’tje bepalen samen welke inzending gewonnen heeft. Zondagavond (11 juni 2017) zal Papa’tje de winnaar bekend maken.


5 thoughts on “Winactie: vaderdag mok (gesloten)”

  1. Nobody is perfect en ik ga hem hier niet de hemel in prijzen. Maar het is een vader die het beste met mij voor heeft en had. Hij drinkt veel thee en ik zou het wel leuk vinden als hij dat vanaf binnenkort kan doen met zo’n gepersonaliseerde mok. Erg leuk. Praktisch ook; hoef ik niet meer de stad in om iets te zoeken. Toch altijd weer lastig, een cadeau vinden voor een man.

  2. Mijn papa is buschauffeur. Hij is heel lief. Hij is vaak 10 dgn op reis. Hij mist mij altijd heel erg. Met deze mok ben ik elke dag een beetje bij hem.

  3. De jongens en ik heb de leuke reacties bekeken en we hebben een winnaar! Dylano heeft de winactie gewonnen. Gefeliciteerd!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *