Wereldkaart (Winactie)

Wereldkaarten.nl

Ik denk al jaren om een wereldkaart te kopen voor aan de muur om zo bij te houden waar ik ben geweest. Joshua was mij echter voor, hij vond een werelkaart ook magisch. Niet veel later wilde Diego net als zijn grotere broer ook een wereldkaart, maar wat voor één moest hij uitzoeken. Dankzij Wereldkaarten.nl heeft hij nu een schitterende wereldkaart in zijn kamer en hij mag precies dezelfde weggeven en ook nog een waardebon van 50 euro om zelf een wereldkaart uit te zoeken.  Dus wil je ook een coole wereldkaart aan de muur hebben, dan moet je met deze winactie van Papa’tje meedoen!

Wat een keuze?
Diego had moeite een wereldkaart te kiezen op Wereldkaarten.nl. Hij zag zoveel  wereldkaarten op de website staan. Het was niet alleen de keuze voor het type wereldkaart, maar ook het materiaal waarop de wereldkaart afgedrukt kon worden. Ik dacht dat Diego voor een kinderversie wereldkaart ging, een spannende piraten wereldkaart of eentje met dieren. Dan wist hij waar de dieren vandaan kwamen. Ik merkte al snel dat deze achtjarige stoere jongen een volwassen versie wilde. Hij koos voor het klassieke model op canvas. Wat groeien die kids toch snel op ;-).

De winactie
Na een paar dagen was de wereldkaart binnen en hij is er super blij mee. Er zijn dus in totaal twee prijzen:

Prijs 1. De wereldkaart kan je winnen zoals afgebeeld op de foto (40cm X 60cm).
Prijs 2. Een waardebon van 50 euro om zelf een wereldkaart op Wereldkaarten.nl uit te zoeken.

Wil jij ook blij gemaakt worden met zo wereldkaart, beantwoord dan de volgende vraag:

 • Wat ga jij doen met zo mooie wereldkaart?
  Vermeld je e-mailadres bij je reactie.

​Nog enkele voorwaarden bij deze winactie:

 • Je kunt één keer meedoen per persoon.
 • Reageren kan tot vrijdag 13 juli 2018 12:00.
 • Iedereen kan meedoen, dus ook familie en vrienden.

De jongens en Papa’tje bepalen samen welke inzendingen gewonnen hebben en wie welke prijs heeft gewonnen. Vrijdagavond (13 juli 2018) zal Papa’tje de winnaar bekend maken.

Kijk naast wereldkaarten ook eens naar Tuinposters om je tuin op te leuken

9 thoughts on “Wereldkaart (Winactie)”

 1. Wat zijn dit leuke wereldkaarten! Ik zou dolgraag een kansje willen maken op het tegoed. Hiermee kan ik voor zowel mijn zoon als dochter een hele mooie kaart uitzoeken die ze op hun nieuwe kamers mogen hangen. Na de zomervakantie gaan we namelijk de kamers omgooien als de verbouwing achter de rug is. Ik heb echt SUPER toffe gezien dus ga hard duimen draaien 🙂

  1. Hoi Sabine,

   Je hebt gewonnen!!!!

   De jongens zeggen dat jij de voucher van 50 euro van Wereldkaarten.nl hebt verdiend door die super leuke reactie!

   Ik mail je wel de details.

 2. Ik zou een hele gave wereldkaart uitzoeken voor de kamer van onze tweeling Lucas en Eva dus ik zou er zeker een uitzoeken met veel kleur 😀

 3. Nou dat is super gaaf hè! Tygo heeft nu een slappe , al bijna gescheurde poster aan de muur hangen dus een nieuwe beter kwaliteit zou wenselijk zijn..

 4. Leuk idee. Misschien dat we de kids dan beter kunnem uitleggen waar de roots van hun ouders liggen. Papa uit Suriname en mama geadopteerd uit Korea is lastig te vatten als je niet weet waar t ligt😂

  1. Hoi Michoe,

   Je hebt gewonnen!!!!

   De jongens zeggen dat jij de wereldkaart op canvas van Wereldkaarten.nl hebt gewonnen, want ze begrijpen het wel. Hun papa is ook geadopteerd en ze wilden ook weten waar India lag.

   Ik mail je wel de details.

 5. Ik zou een gave wereldkaart uitzoeken voor boven het bankstel, want dat is de wens van mijn dochter, die kale plek stoort haar al lang. Alhoewel ik niet weet hoeveel hiervan terecht komt, want als mijn zoon een toffe wereldkaart ziet (vooral die vintage kaarten) dan ben ik bang dat ik op een ochtend beneden kom en een kale plek aan de woonkamer muur vind (dan is de kaart dus verhuisd naar zoonlief 😉

 6. Ik zou mijn zoons een mooie wereldkaart laten uitzoeken. We hebben een paar maanden geleden hun kamertje opgeknapt, en een mooie stoere wereldkaart zou het helemaal afmaken denk ik zo!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *